Hoe kan ik je helpen?

Veel gestelde vragen

Maattabel

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste maat, bekijk de maattabel hieronder om een keuze te maken. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren in het kiezen van de juiste maat.

Wat is de levertijd?

Alle producten van Tannery worden verzonden binnen 1-2 werkdagen, u ontvangt een email met daarin de track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Uw pakket wordt aangeleverd als brievenbuspakket, u hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van uw bestelling.

Wanneer u meerdere artikelen per bestelling doet, wordt deze aangeleverd als pakketpost. U ontvangt een track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verwerkt, u ontvangt uiterlijk op dinsdag uw bestelling.

Hoe wordt het pakketje verzonden?

Uw pakket wordt als brievenbuspakket verzonden, u hoeft niet thuis te blijven voor het ontvangen van uw bestelling.

Hoe werkt retourneren?

Zijn de artikelen niet naar verwachting of heeft u een andere maat nodig?Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.

Vul hier het retourformulier in en voeg deze bij uw retourzending.

De originele verpakking past door de brievenbus, indien u het pakketje opnieuw dichtmaakt en voldoende frankeert, kunt u deze in de normale brievenbus naar ons terugsturen.

Retouradres:

Middelstraat 34
5176NK
De Moer
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet.

Geldteruggave na retourzending

U ontvangt van ons een bevestiging zodra wij uw artikel(en) hebben verwerkt. Het moment van verzenden tot het verwerken van uw retour duurt maximaal 5 werkdagen. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, duurt het maximaal 3 werkdagen voordat u uw aankoopbedrag van ons terug krijgt.

Volgens PostNL is mijn bestelling bezorgd, maar ik heb nog niets ontvangen. Wat nu?

In dit geval kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan voor u uit wat het probleem is, en lossen het voor u op

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Wij hanteren de voorwaarden opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving.

De voorwaarden zijn te vinden op:
http://www.keurmerk.info/Resources/Voorwaarden_NL_PDF

Beste bezoeker,

In verband met de vakantie hebben we een iets langere levertijd.
Bestellingen worden maandag 7 maart weer verstuurd.