Veel gestelde vragen:

Alle producten van Tannery worden dezelfde dag verzonden als de bestelling voor 15.00 uur is bevestigd, u ontvangt een email met daarin de track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Zijn er meerdere artikelen tegelijk besteld, dan worden deze samen verpakt en verzonden.

Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verwerkt en verzonden.

Kleinere artikelen worden als brievenbuspakketje verzonden, overige artikelen worden keurig verpakt geleverd aan de deur.

Is het artikel niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.

Vul hier het retourformulier in en voeg deze bij uw retourzending.

We vragen u vriendelijk uw bestelling in de originele verpakking naar ons terug te sturen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet.

Retouradres:

Tannery Leather
Middelstraat 34
5176NK
De Moer
Nederland

U ontvangt van ons een bevestiging zodra wij uw artikel(en) hebben verwerkt. Het moment van ontvangst tot het verwerken van uw retour duurt maximaal 5 werkdagen. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, duurt het maximaal 3 werkdagen voordat u uw aankoopbedrag van ons terug krijgt.

In dit geval kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan voor u uit wat het probleem is en lossen het samen met u op.

Wij hanteren de voorwaarden opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving.

De voorwaarden zijn te vinden op:
http://www.keurmerk.info/Resources/Voorwaarden_NL_PDF

Wij zijn trots op onze producten en op onze service. Als erkend 5sterrenspecialist willen we u niet slechts tassen en riemen verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Via de reviews op 5-sterrenspecialist.nl krijgen we waardevolle feedback van klanten. Daarnaast is het een mooie manier voor nieuwe klanten om onze service vooraf te beoordelen.

Bekijk onze reviews

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste maat, bekijk de maattabel hieronder om een keuze te maken. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren in het kiezen van de juiste maat.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws en acties!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Gratis verzending Made in Holland Brievenbuspakket