Veel gestelde vragen:

Alle producten van Tannery worden verzonden binnen 1-2 werkdagen, u ontvangt een email met daarin de track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Uw pakket wordt aangeleverd als brievenbuspakket, u hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van uw bestelling.

Wanneer u meerdere artikelen per bestelling doet, wordt deze aangeleverd als pakketpost. U ontvangt een track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verwerkt, u ontvangt uiterlijk op dinsdag uw bestelling.

Uw pakket wordt als brievenbuspakket verzonden, u hoeft niet thuis te blijven voor het ontvangen van uw bestelling.

Zijn de artikelen niet naar verwachting of heeft u een andere maat nodig?Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.

Vul hier het retourformulier in en voeg deze bij uw retourzending.

De originele verpakking past door de brievenbus, indien u het pakketje opnieuw dichtmaakt en voldoende frankeert, kunt u deze in de normale brievenbus naar ons terugsturen.

Retouradres:

Middelstraat 34
5176NK
De Moer
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet.

U ontvangt van ons een bevestiging zodra wij uw artikel(en) hebben verwerkt. Het moment van verzenden tot het verwerken van uw retour duurt maximaal 5 werkdagen. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, duurt het maximaal 3 werkdagen voordat u uw aankoopbedrag van ons terug krijgt.

In dit geval kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan voor u uit wat het probleem is, en lossen het voor u op

Wij hanteren de voorwaarden opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving.

De voorwaarden zijn te vinden op:
http://www.keurmerk.info/Resources/Voorwaarden_NL_PDF

Wij zijn trots op onze producten en op onze service. Als erkend 5sterrenspecialist willen we u niet slechts tassen en riemen verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Via de reviews op 5-sterrenspecialist.nl krijgen we waardevolle feedback van klanten. Daarnaast is het een mooie manier voor nieuwe klanten om onze service vooraf te beoordelen.

Bekijk onze reviews

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste maat, bekijk de maattabel hieronder om een keuze te maken. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren in het kiezen van de juiste maat.

Instagram

Alles voor een tevreden klant

Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Betaalmethodes

Verzending

Zoeken

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws en acties!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Gratis verzending Made in Holland Brievenbuspakket