Happy to meet you,
ready to wear your new Tannery?

Who’s behind it?

Niki! Aangenaam! Ik omschrijf mezelf het best als een nuchtere Brabantse ‘entrepreneur’ met passie! Ambacht is iets waar ik zelf enorm gek op ben, dat in combinatie met mijn liefde voor leer en fashion heeft geleid tot mijn grote trots; Tannery Leather.

De persoonlijke kant van Tannery vind ik een van de meest belangrijke aspecten en leidt nog altijd tot groei van het label. Klanten welke B2B geïnteresseerd zijn in collecties van Tannery bezoek ik persoonlijk! Daarnaast ontvang je bij jouw bestelling altijd een handgeschreven boodschap. Als blijk van waardering voor jouw Tannery aankoop.

Passie

Tannery is ontstaan uit een voorliefde voor high quality leer, fashion en ondernemen met een persoonlijke touch! Alle Tannery producten worden ambachtelijk op eigen bodem gemaakt en dat is iets waar we trots op zijn. Alle aankopen worden daarnaast persoonlijk verpakt en met liefde gratis naar je verstuurd.

Goals

Inspelen op trends en een grote collectie mooiste items realiseren is waar we ons dagelijks mee bezig houden. Optimaliseren, van het assortiment tot de service is ons streven.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het leer waaruit alle Tannery items gemaakt worden wordt vooraf altijd persoonlijk beoordeeld en gecontroleerd. Kwaliteit is waar Tannery voor staat en we doen er alles aan om het jou van aankoop tot levering zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bestellen en betalen doe je veilig via de webshop en je ontvangt jouw aankopen binnen 2 werkdagen. Omdat we altijd zorgen voor ruime voorraden ben je verzekerd van een snelle en correcte verzending. Mocht er onverhoopt tóch iets aan de hand zijn neem dan contact met ons op, Tannery haalt haar geluk uit een tevreden klant.