Taupe Riemen voor Dames

Een breed aanbod taupe kleurige leren riemen voor dames

Riemen zijn een onmisbare modeaccessoire voor de vrouw, voor de man onmisbaar in het dagelijks leven. Bij Tannery vindt u een breed aanbod aan taupe kleurige riemen voor dames. Ons volledige assortiment bestaat uit vele kleuren en modellen voor elke outfit. Elke riem is verkrijgbaar in 3 maten, mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van uw maat, adviseren we u graag.

Taupe Riemen: een onmisbaar in elke kledingkast

Een riem in de kleur taupe is voor iedereen een onmisbaar modeaccessoire. Vaak is er maar een gering aanbod te vinden van taupe kleurige riemen in uw favoriete winkels. Wanneer u een leuke riem ziet, is het vaak maar de vraag of deze er wel in de gewenste maat is, Tannery heeft uw gewenste riem, in uw maat op voorraad!

Diverse kleuren leren riemen
De kleur van een riem is voor veel dames het meest belangrijk. Tannery helpt u graag in het compleet maken van uw outfit met een passende riem in elke gewenst kleur. Zowel de basis kleuren zwart, bruin, grijs en wit als ook de modekleuren, zoals goud, zilver en roze zijn opgenomen in ons assortiment. Alle riemen zijn voorzien van nikkelvrije gespen.