Who is behind Tannery?

Een fashionista? Een modeblogger? Een styliste dan? Nee eigenlijk niet. Ik omschrijf mezelf als nuchtere Brabantse met een passie!

Zelf houd ik van simpele kleding die me het liefst een maatje slanker laat lijken. Hollands glorie? Ja! En daar schaam ik me niet voor. Een beetje Nederlandse dame heeft heupen en een kont, je raadt het al, ik dus ook. Heel af en toe vind ik die fijne broek maar mis ik nog net dat beetje steun om de boel op de juiste plek te houden! Dat beetje steun is voor mij en voor velen een absolute musthave; De Riem!

Ik ben gek op Nederlandse merken en producten die op eigen bodem bedacht en gemaakt worden. Vanuit deze combinatie ben ik mijn eigen riemenlabel gestart; Tannery! 

Ps. Omdat mijn liefde voor leer niet te stoppen is lanceer ik 30 oktober 2020 mijn nieuwe label in Lederen Tafelaccessoires; Coaster Queen, ik kan niet wachten: www.coasterqueen.nl 

Liefs – x –

Niki

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws en acties!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Gratis verzending Made in Holland Brievenbuspakket