Jouw eigen private label leren damesriemen bij Tannery

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden om jouw aanbod nog beter af te stemmen op de wensen van je klant. Naast de particuliere verkoop van onze eigen lijn lederen damesriemen en accessoires geeft Tannery ook de mogelijkheid tot het opzetten van een private label leren damesriemen voor de B2B klanten. Geheel gemaakt volgens de kwalitatieve norm die je van Tannery gewend bent maar onder jouw eigen merknaam en naar jouw specifieke wens.

Private label leren damesriemen
Speciaal voor de B2B markt biedt Tannery een private label leren damesriemen aan. Een eigen lijn damesriemen van hoge kwaliteit ter aanvulling van jouw eigen aanbod, compleet naar jouw eigen smaak en volgens de laatste trends. Om een eigen label te starten hoef je geen grote speler te zijn. Voor elke ondernemer, groot of klein, is er een passende afspraak te maken. Ook kleine oplages zijn daarbij mogelijk.

Design
Wanneer je bij Tannery een private label start, kun je alle kanten op qua design. Onze designs zijn zowel tijdloos als trendy en uniek. In onze webshop zie je hier diverse voorbeelden van. Bij jouw eigen label heb je de optie om er echt een eigen, uniek product van te maken. Je hebt onder andere ruime keuze uit:

– leer in diverse kleuren en dessins
– gespen in zilver- en goudkleur en in diverse vormen
– meerdere opties in zowel de breedte als de lengte van de riem
– jouw eigen logo of print middels een (folie)stempel of ingedrukt in het leer

Naast de vele mogelijkheden die Tannery aanbiedt, zijn er ook een aantal voorwaarden die duidelijk beschreven staan in onze algemene voorwaarden. Orders met logo’s of namen kunnen bijvoorbeeld niet worden geretourneerd. Lees daarom altijd goed de gemaakte afspraken door om teleurstellingen te voorkomen.

Kwaliteit staat voorop
Voor Tannery staat de kwaliteit van haar geleverde producten voorop. Het leer dat wij gebruiken voor het maken van de producten wordt op eigen bodem geproduceerd en verwerkt. Hierdoor is er een constante kwaliteitscontrole mogelijk en kunnen wij echt die high quality leveren die we beloven.

Daarbij, B2B klanten die geïnteresseerd zijn in een eigen collectie bij Tannery worden persoonlijk bezocht. In dit bezoek worden alle mogelijkheden besproken en is er de kans om materialen te bekijken en te voelen. Als je ergens je naam op zet, wil je natuurlijk zeker weten dat het goed is! Goede service en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk zodat we samen kunnen werken aan een fantastisch product waarover beide partijen tevreden zijn.