De smalle riem: klein maar een groots effect

De dunne riem: praktisch? Misschien niet in vergelijking met bredere riemen. Fashionable? Dat zeker! Ook al zou je technisch gezien deze soort riem kunnen gebruiken voor beide functies: de dunne riem is populair als accessoire, niet als hulpmiddel om jouw broek op te houden. Door middel van dunne riemen kun je net even iets nieuws toevoegen aan jouw look.

Het klopt natuurlijk dat de dunne riemen minder opvallen dan brede riemen, maar dat betekent niet dat ze helemaal niet op hoeven te vallen! Denk aan een afstekende of lichte kleur in vergelijking tot de rest van de outfit. Je hoeft heel weinig hiervoor te doen en toch maakt net die ‘’dunne, zogenaamd onopvallende riem’’ het dat jij gelijk een andere look krijgt!

Voordelen van deze soort riem? Je kunt ze door de lusjes van je rok of broek, én losjes in je taille kunt dragen. Daarnaast past het bij iedereen (vooral wel bij vrouwen met een korte taille of kort bovenlijf). Ten slotte kun je illusie wekken dat je een taille hebt, ook als je weinig taille hebt. Dit kun je doen door deze riem onder een open gedragen colbert of vest te dragen, zodat je er maar een klein stukje van ziet.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws en acties!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Gratis verzending Made in Holland Brievenbuspakket